Könnyű vacsora mediterrán kivitelben. Nem csak finom , de elég csini is. Főleg ha letörlöd sütés előtt a tál oldalára fröccsenő dolgokat.
Hozzávalók:
55 g teljes kiőrlésű búzaliszt
4 tojás
1 dl víz
10 dkg sonka
8-10 koktélparadicsom
1 kis fej vöröshagyma
bazsalikom, kakukkfű, oregánó
olívaolaj
só, bors
A sütéshez kiszemelt tálat kend ki olívaolajjal. Egy tálban keverd össze csomómentesen a lisztet, a tojást, a vizet, a fűszereket. A sonkát kockázd fel, a zöldségeket is készítsd elő és mosd meg, majd karikázd fel. Add a lisztes trutyihoz és jól keverd el. Öntsd bele a sütőformába és 180 °C-on süsd amíg, szépen elkezd barnulni a teteje.
A szilárdságát könnyen variálhatod a liszt mennyiségével. Ez egy közepesen lágy állagú változat.
Extra tipp: Keverj bele kicsi mozzarella golyókat, vagy reszeld a tetejére!
Az egész kb. csak 33 g szénhidrátot tartalmaz.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.