GasztroMenza

Az egészséges táplálkozás nem divat, a saját érdeked.

Spárgamúmiát az asztalra!

Pofonegyszerű. Jópofa. Ja és finom is!

img_4179_1.JPG

Hozzávalók:

20-22 szár spárga
1 csomag előre kinyújtott leveles tészta
olívaolaj
szezámmag

A spárgát kezdd el hajlítani és hagyd, hagy törjön le a fás része. Itt találsz ehhez instrukciókat egyenesen Martha Stewarttól! Utána öblítsd le vízzel, majd tapogasd le őket papírtörlővel. Végül a leveles tésztát hajtogasd ki és vágd fel óvatosan vékony csíkokra a rövidebb oldalán kezdve. Ha 0,5-1 cm vastagságra törekedsz, akkor egy spárga sem marad meztelen. Egyenként tekerd őket egy-egy spárgára. A tészta végeit kicsit nyomkodd/dolgozd el. Végül fektesd őket sütőpapírral kibélelt tepsire, kend meg olívaolajjal és jöhet a szezámmag. Addig süsd, míg szépen megpirul a tészta.

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon! Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztromenza.blog.hu/api/trackback/id/tr57550186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szia! :)

Hagyományos, cukormentes, teljes kiőrlésű liszttel készült recepteket is találsz itt.:) Néha comfort food, néha street food és a klasszikusok. Itt érhetsz el engem: gasztromenza@gmail.com

Ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása