GasztroMenza

Az egészséges táplálkozás nem divat, a saját érdeked.

Paradicsomos-olívás csirkefalatok ráadás gombával

Igazi gyors kaja arra az esetre, ha olasz ízekre vágysz, de húst is kívánnál mellé. Ebbe minden benne van, ami jó és kéznél van: hús, paradicsom, olívabogyó, gomba, bazsalikom. Fullos.

img_3395.JPG

Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg csirkemell
1 üveg passzírozott paradicsom
15-20 szem olívabogyó
1 üveg csiperkegomba vagy 2-3 nagyobb fej frissből
7-8 levél bazsalikom
1 kis fej vöröshagyma

olívaolaj

A felkockázott hagymát kezdd el pirítani kevés olívaolajon. Add hozzá a felkockázott csirkemellet és kevergetve hagyd, hogy átsüljön minden oldala. Közben sózd meg. Ha már levet eresztett a hús, mehet hozzá a felszeletelt gomba. Fedd le 5 percre és néha keverj rajta egyet. Öntsd nyakon a paradicsommal és főzd addig, amíg kicsit besűrűsödik. A végén dobd rá az olívabogyókat és a felaprított bazsalikomot. Keverd el és 2-3 perc múlva el is készült.

Fél csomag durumtésztát főzz ki mellé.

img_3392.JPG

Beindítja a nyálelválasztásod mi?

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon! Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztromenza.blog.hu/api/trackback/id/tr717572928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szia! :)

Hagyományos, cukormentes, teljes kiőrlésű liszttel készült recepteket is találsz itt.:) Néha comfort food, néha street food és a klasszikusok. Itt érhetsz el engem: gasztromenza@gmail.com

Ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása