GasztroMenza

Az egészséges táplálkozás nem divat, a saját érdeked.

Barackos-mandulás golyók

img_4678.jpg

Ebből érdemes begolyózni! Tudjátok van az a marcipános barack alakú lagzis sütemény. Na az ihlette ezeket a gyönyörű és finom golyókat. Glutén- és cukormentes nyamiság!

img_4676.jpg

12-14 db-hoz:

70 g mandulát daràlj le egy konyhai késes aprítóban. Add hozzá 1 közepes nektarin húsát (125 g volt). Aprítsd tovább, majd mehet bele 50 g mandulaliszt és 20 g kókuszreszelèk. Keverd tovább a géppel. Formázz belőle diónyi golyócskàkat és hempergesd meg kókuszreszelékben. Rakd a hűtőbe pár órára.

Én kifogytam a mandulából közben, ezért pótoltam mandulaliszttel. De ha mandulapelyhet aprítasz össze és azt adod hozzá, az is működhet!

img_4672_1.jpg

Sütés nélküli édességek még:

Peche Melba

Avokádós csokimousse

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztromenza.blog.hu/api/trackback/id/tr537818482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szia! :)

Hagyományos, cukormentes, teljes kiőrlésű liszttel készült recepteket is találsz itt.:) Néha comfort food, néha street food és a klasszikusok. Itt érhetsz el engem: gasztromenza@gmail.com

Ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása