GasztroMenza

Az egészséges táplálkozás nem divat, a saját érdeked.

Pikáns sült kelbimbó

sult_kelbimbo1.jpg

HOZZÁVALÓK:

500 g kelbimbó
1 fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
5-6 koktélparadicsom
4 ek. olívaolaj
1/2 ek. Worchestershire szósz
só ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS:

A zöldségeket készítsd elő és mosd meg. A kelbimbóval annyi plusz munka van, hogy le kell szedned a külső csúnyább leveleket. Ezután már csak vágd félbe őket. A többi zöldséget vágd fel tetszőleges darabokra. Rakd őket egy tepsibe. Az olajat és a szószt keverd össze. Öntsd a zöldségekre, sózd meg és forgasd össze őket. A felezett kelbimbókat érdemes lefelé fordítani, így szuperül karamellizálódik majd. Süsd készre, amíg megpuhul a kelbimbó.

Kalória (összesen): 759 kcal
Szénhidrát (összesen): 47 CH

sult_kelbimbo.jpg

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztromenza.blog.hu/api/trackback/id/tr418385074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szia! :)

Hagyományos, cukormentes, teljes kiőrlésű liszttel készült recepteket is találsz itt.:) Néha comfort food, néha street food és a klasszikusok. Itt érhetsz el engem: gasztromenza@gmail.com

Ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása