A csirkecombok sütését nem részletezném, itt megtalálod a lényeget! Az a fontos, hogy a combok tetejére tegyél vékony sajtszeleteket, amikor már csak 10 perc van hátra. Szépen ráolvad majd és kicsit pirul is.
Hozzávalók 7-8 db-hoz:
3 krumpli
1 cukkini
2 sárgarépa
1 tojás
3 ek. tönköly vagy durumliszt
étolaj
só
A zöldségeket pucold és mosd meg, majd nagy lyukú reszelőn - !az ujjaidra vigyázva! - reszeld le őket egy nagy tálba. Ezután markolj ki belőle jó nagy adagokat és nyomkodd ki alaposan a felesleges levet. Add hozzá a tojást, majd keverés után a lisztet is. Sózd meg ízlésed szerint, ne felejtsd el, hogy a krumpli miatt kell. Jól keverd el megint.
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.