Spenótos omlett
Egy serpenyőben pici olívaolajon piríts meg egy fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát, amit felkockáztál. Majd 2-3 marék spenótot adj hozzá. Ha összeesett Popey-hez nem méltó módon, akkor öntsd rá a megsózott és borsozott felvert tojásokat (2-3 db). Picit rázd meg a serpenyőt, hogy egyenletesen elfolyjon a tojás, majd rakj rá egy fedőt és néha rázogasd meg közben, nehogy leégjen az alja. Ha a teteje nem nyers már sehol, akkor kész.
Spenótos-paradicsomos omlett
Paradicsomos-bazsalikomos omlett
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.