GasztroMenza

Az egészséges táplálkozás nem divat, a saját érdeked.

Spenótos-sült paprikás-sonkás teljes kiőrlésű tortillatekercsek

Vendégváró falatoknak vagy salátával kiegészítve előételnek is tökéletes.

img_5965.jpg

Hozzávalók kb. 15 falatkához:

2 teljes kiőrlésű wrap/tortillalap
2 kisebb kaliforniai paprika (különböző színűekkel fokozhatod a látványt)
4 szelet csirkemell sonka
1 marék bébispenót
olívaolaj
só, bors

A paprikákat mosd meg, csumázd ki. Vágd félbe és vékonyan szeleteld fel. Olívaolajon egy serpenyőben párold puhára őket. Közben sózd, borsozd is, mivel úgy gyorsabban el is készülnek. A tortillalapokra rendezgess el spenót leveleket, tépkedj hozzájuk sonkát és oszlasd el a paprikákat is még rajtuk. Tekerd fel szorosan és vágd 1-2 ujjnyi vastagságú darabokra őket. Akár fogpiszkálóval rögzítheted is.

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztromenza.blog.hu/api/trackback/id/tr838181202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szia! :)

Hagyományos, cukormentes, teljes kiőrlésű liszttel készült recepteket is találsz itt.:) Néha comfort food, néha street food és a klasszikusok. Itt érhetsz el engem: gasztromenza@gmail.com

Ne maradj le semmiről!

süti beállítások módosítása