Vendégváró falatoknak vagy salátával kiegészítve előételnek is tökéletes.
Hozzávalók kb. 15 falatkához:
2 teljes kiőrlésű wrap/tortillalap
2 kisebb kaliforniai paprika (különböző színűekkel fokozhatod a látványt)
4 szelet csirkemell sonka
1 marék bébispenót
olívaolaj
só, bors
A paprikákat mosd meg, csumázd ki. Vágd félbe és vékonyan szeleteld fel. Olívaolajon egy serpenyőben párold puhára őket. Közben sózd, borsozd is, mivel úgy gyorsabban el is készülnek. A tortillalapokra rendezgess el spenót leveleket, tépkedj hozzájuk sonkát és oszlasd el a paprikákat is még rajtuk. Tekerd fel szorosan és vágd 1-2 ujjnyi vastagságú darabokra őket. Akár fogpiszkálóval rögzítheted is.
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.