Mézes-mustáros csirkecombok sült lilahagymával:
A csirkecombok bőrét kapard meg alaposan egy késsel, majd mosd meg. Egy olívaolajjal meglocsolt tepsibe tedd bele és sózd meg őket. A mustárt keverd el a mézzel és kend meg vele a combokat alaposan. Főleg a tetejükön legyen több, mert sütés közben úgyis lefolyik majd az oldalára a nagyja. Süsd alufóliával lefedve 180 °C-on 30 percig. A lilahagymát mosd meg, vágd fel nagyobb szeletekre, majd szórd a combok köré. Süsd tovább, amíg szépen megbarnulnak a combok.
Parázsburgonya:
A krumplit mosd meg alaposan dörzsölve, akár kefét is használhatsz hozzá. Nagyobb darabokra vagdosd fel őket és sózd, fűszerezd meg. (Így lett belőle parázsburgonya, mivel a bolt polcán meglátott keveréknek ez volt a neve. "Parázsburgonya", amit nyilván a nyári grill szezonra fejlesztettek ki, de így is kifejezetten jó volt. Sáfránnyal, egy kicsit csípősen.) Halmozd egy sütőpapírral kibélelt tepsire és süsd készre 40-50 perc alatt.
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.