Pofonegyszerű. Jópofa. Ja és finom is!
Hozzávalók:
20-22 szár spárga
1 csomag előre kinyújtott leveles tészta
olívaolaj
szezámmag
A spárgát kezdd el hajlítani és hagyd, hagy törjön le a fás része. Itt találsz ehhez instrukciókat egyenesen Martha Stewarttól! Utána öblítsd le vízzel, majd tapogasd le őket papírtörlővel. Végül a leveles tésztát hajtogasd ki és vágd fel óvatosan vékony csíkokra a rövidebb oldalán kezdve. Ha 0,5-1 cm vastagságra törekedsz, akkor egy spárga sem marad meztelen. Egyenként tekerd őket egy-egy spárgára. A tészta végeit kicsit nyomkodd/dolgozd el. Végül fektesd őket sütőpapírral kibélelt tepsire, kend meg olívaolajjal és jöhet a szezámmag. Addig süsd, míg szépen megpirul a tészta.
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon! Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal