Frissítő ízek egy könnyed krémben. Pikk-pakk összedobható reggelire vagy vacsorára. Pirítóson vagy zöldségekhez mártogatósnak tökéletes.
Hozzávalók:
1 kisebb cukkini
1 kisebb fej vöröshagyma fele
1 csapott ek. kapor
só, bors
olívaolaj
A cukkinit mosd meg, majd kockázd fel. A hagymával is hasonlóan járj el, de nyilván pucold is meg előtte. Kevés olívaolajon párold puhára a hagymát, majd a cukkinit, közben sózd, borsozd. A vége felé add hozzá a kaprot is. Hagyd kicsit hűlni, majd egy késes aprítóban krémesítsd. Melegen is jó, de behűtve talán még jobb.
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.