HOZZÁVALÓK:
500 g kelbimbó
1 fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
5-6 koktélparadicsom
4 ek. olívaolaj
1/2 ek. Worchestershire szósz
só ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS:
A zöldségeket készítsd elő és mosd meg. A kelbimbóval annyi plusz munka van, hogy le kell szedned a külső csúnyább leveleket. Ezután már csak vágd félbe őket. A többi zöldséget vágd fel tetszőleges darabokra. Rakd őket egy tepsibe. Az olajat és a szószt keverd össze. Öntsd a zöldségekre, sózd meg és forgasd össze őket. A felezett kelbimbókat érdemes lefelé fordítani, így szuperül karamellizálódik majd. Süsd készre, amíg megpuhul a kelbimbó.
Kalória (összesen): 759 kcal
Szénhidrát (összesen): 47 CH
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.