A krumplit mosd meg, alaposan megdörzsölve közben. Vágd fel 1-2 cm vastag cikkelyekre, hogy könnyen átsüljön. Egy tepsi alját locsold meg olívaolajjal, halmozd bele a krumplit és szórd meg 1 evőkanál fűszerkeverékkel. Picit sózhatod is. Ezután jól forgasd össze az egészet. 180 °C-on süsd alufólia alatt. A koktélparadicsomokat mosd meg és vágd félbe. 10 perc sütés után rakd a krumplira a paradicsomokat, locsolj rá még kicsi olívaolajat és alufólia nélkül süsd, amíg meg nem pirul az egész. Kb. 30-40 perc az egész sütés. Ha kész, morzsold a tetejére a feta sajtot és már eheted is.
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.