Ebből érdemes begolyózni! Tudjátok van az a marcipános barack alakú lagzis sütemény. Na az ihlette ezeket a gyönyörű és finom golyókat. Glutén- és cukormentes nyamiság!
12-14 db-hoz:
70 g mandulát daràlj le egy konyhai késes aprítóban. Add hozzá 1 közepes nektarin húsát (125 g volt). Aprítsd tovább, majd mehet bele 50 g mandulaliszt és 20 g kókuszreszelèk. Keverd tovább a géppel. Formázz belőle diónyi golyócskàkat és hempergesd meg kókuszreszelékben. Rakd a hűtőbe pár órára.
Én kifogytam a mandulából közben, ezért pótoltam mandulaliszttel. De ha mandulapelyhet aprítasz össze és azt adod hozzá, az is működhet!
Sütés nélküli édességek még:
Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, megtalálsz a facebookon!
Napi kajatippekért és inspirációért pedig gyere az instagramra!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal